Filmpremierer: Kvalitetsleder og Chassispåbygger

2017-11-b.jpg

Hva er det som gjør at produksjonsbedrifter kan levere produkter av jevn og høy kvalitet hver eneste dag? De har sannsynligvis en kvalitetsleder. Aldri før har vi kommet tettere på lederrollen enn vi gjør i denne fine filmen fra en sushi-fabrikk.

Det er også premiere på yrkesfilm om chassispåbygger - en kreativ retning innen tunge kjøretøy.

Fagfilm er det største filmbiblioteket for utdanning og yrker og er også det eneste stedet hvor elevene kan finne oppdaterte filmer om videregående skole.

Lenke til Fagfilm finner du her

Flere titler på Fagfilm

2017-11-a.jpg

Når stadig flere skoler bruker Fagfilm gir det budsjetter til å øke produksjonen. Fra å ha publisert 15-20 nye filmer årlig vil vi nå publisere nær det dobbelte, rundt 30 nye filmer årlig, og i høst er vi kommet godt i gang med det.

Den nye kategorien “For lærere” vil motta en stor andel av disse filmene. Tips og teori for karrierefaget vil være en viktig del av Fagflm framover. Våren 2018 kommer også film om praktisk gjennomføring av rådgiversamtaler, med eksempler.

Vi vil også prioritere å ha relativt nye filmer fra VG1 på de ulike utdanningsprogrammene. Før jul kommer vi med nyinnspillinger på Naturbruk og Bygg- og anleggsfag. Noen VG2-filmer og noen yrker vil forsvinne eller bli spilt inn på nytt, men vi ønsker primært at filmdatabasen skal favne over så mange yrker og kompetanser som mulig. Heller mange filmer enn at alle skal være helt nye. Synspunkter på det? Send oss gjerne en epost

Lenke til Fagfilm finner du her

Bruk Chrome eller Firefox som nettleser for PC.

Nytt design og Film for UTV-lærere

Fagfilms nye forside

Sammen med nytt design på nettsiden lanserer vi denne uka en helt ny satsning: Film for UTV-lærere. Se og la deg inspirere av hva andre gjør for elevene i faget. Vi vil produsere en serie med filmer med både forelesninger og konkrete øvelser. Først ute er forfatterne av boken "Utdanningsvalg - karrierelæring og livsmestring".

Filmene finnes under den nye kategorien "For lærere".

Bruk Chrome eller Firefox som nettleser for PC, og trykk gjerne på "reload" ved siden av nettadressen for en sømløs overgang til nytt design på Fagfilm.no.

Lenke til Fagfilm finner du her